AchterhoekBezorgd.nl voor gedupeerde horecabedrijven

AchterhoekBezorgd.nl voor gedupeerde horecabedrijven
AALTEN - Het coronavirus raakt ons allemaal en om verdere verspreiding te voorkomen heeft het kabinet afgelopen zondag 15 maart verregaande maatregelen getroffen. Een van deze maatregelen is het verbod op bezoeken van horeca, dat voor deze sector uiteraard heel veel impact heeft. Geen bezoekers, betekent geen inkomsten en dus is de toekomst voor veel horecabedrijven hierdoor erg onzeker geworden. Het kabinet heeft ook besloten dat afhalen en bezorgen van maaltijden nog wel is toegestaan. Hier haken veel horecabedrijven slim op in en wij willen hen een klein handje helpen met AchterhoekBezorgd.nl

Horecabedrijven die gewend zijn om te bezorgen zijn vaak te vinden via online platformen als Thuisbezorgd.nl. Restaurants, hotels en brasseries die nu ook bezorgen en/of afhalen van maaltijden aanbieden zijn hier niet op aangesloten. Het is voor hen dus erg lastig om bekend te worden bij hun potentiële klanten en hier willen wij graag bij helpen. Door een gratis vermelding op de website AchterhoekBezorgd.nl kunnen restaurants kenbaar maken dat zij nu ook afhalen en bezorgen aanbieden.

Ga je als restaurant bezorgen? Meld je dan nu gratis aan op AchterhoekBezorgd.nl en wij voegen je bedrijf toe. Wil je eens lekker thuis eten, alsof je in een restaurant bent? Kijk dan op AchterhoekBezorgd.nl welke restaurants bij jou in de buurt hun maaltijden graag bij je thuis brengen of waar je het eten zelf kan afhalen.

Ook nodigen we iedereen uit om ideeën over AchterhoekBezorgd.nl met ons te delen via info@besite.nl. Wij geloven erin dat we samen deze crisis kunnen doorstaan, door ook met elkaar samen te werken en te blijven geloven in slim ondernemen.

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free