Feestfabriek doet poging om eigen omroep te starten

Feestfabriek doet poging om eigen omroep te starten
De feestfabriek, organisator van de Zwarte Cross en Mañana Mañana, wil een eigen omroep starten. Hiervoor hebben meer dan 50.000 betalende leden nodig.

Door: mediapartner LokaalGelderland

In februari 2021 zal het online platform STAMPPOT het licht zien. De Omroepvereniging is onlangs opgericht, wat betekent dat ze tot 31 december hebben om hun 50.000 leden bij elkaar te sprokkelen, wat best een hele hoop is. Maar "dit proces zien wij met vertrouwen en veel plezier tegemoet!", aldus Ronnie Degen, mede-eigenaar van de Feestfabriek en penningmeester van de splinternieuwe omroepvereniging.

Mediapark of Amsterdam Wat in ieder geval zeker is, is dat de omroep niet in Hilversum of Amsterdam gevestigd zal zijn, maar in de Achterhoek. Media-ondernemer Stan Gordijn is voorzitter van Omroepvereniging Stamppot. "De insteek van het online platform STAMPPOT zal ook de blauwdruk vormen van de aspirant-omroep. Een uitvalsbasis op het mediapark past daar niet bij. Daarnaast is, met de hedendaagse technieken, huisvesting in die regio sowieso niet nodig", beklemtoont hij.

Het aankomende weekend organiseren ze hun eerste livestream-evenement. Dit omdat in dat weekend de Zwarte Cross zou zijn. Als het je bevalt kun je ze steunen voor 7,50 euro waarmee je ze een stapje dichter bij hun droom brengt.

« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free