Maand van de Opvoeding in oktober in de Achterhoek

Maand van de Opvoeding in oktober in de Achterhoek
Achterhoek - Oktober is de Maand van de Opvoeding in de Achterhoek. Samen met de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk organiseert het Preventie Platform Jeugd die maand allerlei activiteiten rond opvoeden en opgroeien. Vanuit huis en vanachter je tablet of computer, want deze keer kunnen ouders en opvoeders workshops en lezingen ONLINE volgen. We hebben inspirerende sprekers, er is een digitale ontmoeting en er is alle ruimte voor het stellen van vragen. Deelname is gratis! Het uitgebreide programma is te vinden op www.preventieplatformjeugd.nl.

Van 5 oktober tot en met 29 oktober kunnen inwoners meedoen met de verschillende gratis activiteiten. Er is een gevarieerd online programma samengesteld voor jong en oud. Voor ieder wat wils dus! Een kleine greep uit het programma: • Timemanagement ‘hoe houd ik als ouder alle ballen in de lucht’? op 5 oktober • Stop, dit wil ik niet! Over weerbaarheid bij kinderen op 12 oktober • Beschermen of loslaten, opvoeden is keuzes maken op 14 oktober • Pubers en social media op 28 oktober

Op www.preventieplatformjeugd.nl is het uitgebreide programma van de Maand van de Opvoeding te vinden. Ook kunnen inwoners zich via deze website aanmelden voor de verschillende activiteiten.

Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk.

Het Platform organiseert cursussen, trainingen en andere activiteiten voor ouders en professionals in de Oost-Achterhoek over allerlei opvoedthema’s.


« Terug naar het artikel
Advertenties
Advertenties
Delightnet Home Automation for free